• Header 3

Weten of BeweegCoach dé ideale coach voor jou is?

Ben jij op zoek naar een fitness / coach / concept in Ieper, Heusden-Zolder, Brasschaat, Deinze of Torhout die uw doelstelling kan helpen behalen? En ben jij op zoek naar het juiste advies, begeleiding, motivatie en opvolging om uw doel te behalen? Dan is uw BeweegCoach in Ieper, Heusden-Zolder, Brasschaat, Deinze en Torhout dé partner voor jou, met o.a. beweegadvies en beweeglessen.

Cursus op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct de juiste cursus uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij het BeweegCoachTeam. Daarom is er voor jou de online test. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welke curus het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een cursusadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

Nieuws

  • SlimDiet bij BeweegCoach Brasschaat

    Wil je op een efficiënte, doelgerichte manier jouw streefgewicht bereike...

    Lees meer
  • Nieuw bij BeweegCoach Deinze

    Vanaf Dinsdag 10 September 2019 nieuwe groepslessen bij BeweegCoach Deinze

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.