• Header 2

  Gratis Fitanalyse van uw BeweegCoach

Ervaar ons Beweegadvies nu met de Gratis FiTAnalyse

Uw BeweegCoach in Ieper, Heusden-Zolder, Brasschaat, Deinze en Torhout helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis FITAnalyse.  Samen gaan we op zoek naar een geschikt en haalbaar Beweegplan en Beweegadvies. Alles start immers met een goed plan! 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij BeweegCoach ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Henk: "De oefensessies zijn de ideale aanvulling op mijn buitenactiviteiten en het 3-maandelijkse rapport is een goede motivatie. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij BeweegCoach."

Stel niet uit, start met de Gratis FITAnalyse

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Onze Beweegstudio in Ieper, Heusden-Zolder, Brasschaat, Deinze en Torhout is dé plek voor Beweegadvies en Beweeglessen. Bij uw BeweegCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Persoonlijke FITAnalyse

 

Nieuws

 • SlimDiet bij BeweegCoach Brasschaat

  Wil je op een efficiënte, doelgerichte manier jouw streefgewicht bereike...

  Lees meer
 • Nieuw bij BeweegCoach Deinze

  Vanaf Dinsdag 10 September 2019 nieuwe groepslessen bij BeweegCoach Deinze

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.