• Header 2

  Gratis Fitanalyse van uw BeweegCoach

Ervaar ons Beweegadvies nu met de Gratis FiTAnalyse

Uw BeweegCoach in Brasschaat, Deinze, Hasselt, Heusden-Zolder, Hoogstraten, Ieper en Torhout helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis FITAnalyse.  Samen gaan we op zoek naar een geschikt en haalbaar Beweegplan en Beweegadvies. Alles start immers met een goed plan! 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij BeweegCoach ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Henk: "De oefensessies zijn de ideale aanvulling op mijn buitenactiviteiten en het 3-maandelijkse rapport is een goede motivatie. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij BeweegCoach."

Stel niet uit, start met de Gratis FITAnalyse

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Onze Beweegstudio in Brasschaat, Deinze, Hasselt, Heusden-Zolder, Hoogstraten, Ieper en Torhout is dé plek voor Beweegadvies en Beweeglessen. Bij uw BeweegCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Persoonlijke FITAnalyse

 

Nieuws

 • Speciale editie: Kamp Deinze

  Who takes on the challenge. In 1 uur op zoek naar je limiet.

  Lees meer
 • 60 Day Happy New You bij Beweegcoach Deinze

  Heb jij interesse om in 60 dagen een Happy New You te worden bij Beweegcoach Deinze?

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.