• header

Beweegadvies van uw BeweegCoach

Van uw BeweegCoach kunt u beweegadvies ontvangen. Door middel van fitheidstesten voert de BeweegCoach een FitAnalyse uit en brengt uw coach uw lichaam en conditie op een verantwoorde manier in kaart. Aan de hand van de resultaten van deze fitheidstesten stelt uw BeweegCoach een gepersonaliseerd beweegplan en beweegadvies op. Hierdoor kunt u optimaal resultaat halen uit uw trainingen. 

 

De fitheidstest bestaat ui de volgende onderdelen:

1. Inspanningsproef

2. Meting lichaamssamenstelling

 

Wil jij ook een gepersonaliseerd beweegadvies van uw BeweegCoach? Vraag dan nu gratis uw beweegadvies aan!

 

 

Onze Beweegstudio in Ieper, Heusden-Zolder, Brasschaat, Deinze en Torhout zijn dé plek voor Beweegadvies en Beweeglessen. Bij uw BeweegCoach ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Persoonlijke FITAnalyse

Nieuws

  • SlimDiet bij BeweegCoach Brasschaat

    Wil je op een efficiënte, doelgerichte manier jouw streefgewicht bereike...

    Lees meer
  • Nieuw bij BeweegCoach Deinze

    Vanaf Dinsdag 10 September 2019 nieuwe groepslessen bij BeweegCoach Deinze

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.